För en hållbar arbetsplats och ett hållbart liv

7319

Det pratas ofta om ett hållbart arbetsliv men vi pratar hellre om ett hållbart liv. Ett liv där du har energi kvar även efter arbetspassets slut, till allt och alla du bryr dig om. Promasmetoden har hjälpt tusentals företag och organisationer att få ner antalet sjukskrivningar, skapa en harmonisk och hälsosam arbetsplats samt hitta balans i livet. Balans som inte bara får dig att må bra och ha mer energi på jobbet, utan även utanför.

Promas har utvecklat en unik metod som hjälper arbetsplatser med rutiner för återhämtning. Promas Recovery Edition – är ett revolutionerande verktyg för optimal återhämtning på jobbet som kombinerar massage och mental träning.

Engagemang och omtanke hos Maria Winkvist – för både personal och boende

För äldreboendet Attendo Maria Winkvist är ambitionen att erbjuda varje individ möjligheten att fortsätta leva det liv man vill, trots att man bor på ett äldreboende – men för att göra det krävs personal som faktiskt orkar.

– ”15 minuter i återhämtningsfåtöljen kan alla avvara, i synnerhet när det är så lättillgängligt.”

Ingela Unosson, konceptansvarig på Attendo Maria Winkvist

Testa i 3 veckor kostnadsfritt – upplev effekterna av Promas Recovery Edition

Nu kan din arbetsplats utvärdera återhämtningsfåtöljen Promas Recovery Edition under tre veckor, utan att det kostar er något. Ett perfekt tillfälle att se vad återhämtning kan bidra med för er.

Häng med – så här går det till!

1. Vi levererar och utbildar

Vi levererar vår återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Vi går vi också igenom hur den fungerar och ger mer information om Promasmetoden®.

2. Ni testar Promasmetoden

I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att se hur återhämtningen påverkar både er arbetsplats och enskilda individer.

3. Vi utvärderar tillsammans

Tredje veckan utvärderar vi tillsammans. Ni får bland annat en digital enkät att fylla i kring upplevda effekter vilket ger er värdefull information. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket den faktiskt använts på er arbetsplats.

Inspireras och lär dig mer

Låt Promas redaktion inspirera dig och sprida kunskap om mental träning, återhämtning och hälsa för dig och din arbetsplats. Ta del av artiklar, tips och inskiter.