Återhämtningsfåtölj Promas Recovery Edition

235

Skapad för att ge optimal återhämtning på jobbet

 

Återhämtning och vila är avgörande för hälsan. Den mentala återhämtningen har blivit en bristvara i ett allt mer stressat samhälle, vilket också lett till en stor utmaning på den svenska arbetsmarknaden idag. Därför har vi utvecklat återhämtningsfåtölj Promas Recovery Edition – ett revolutionerande verktyg för optimal återhämtning på jobbet.

Upptäck fördelarna med Promas Recovery Edition

Touchskärm

Den nya layouten gör det enkelt att navigera på skärmen. De mentala träningsprogrammen finns med manlig eller kvinnlig röst, på de skandinaviska språken eller på engelska.

Individanpassad massage

Massagen anpassas efter längden på personen för en optimal upplevelse. Kombinationen av massage och värme bidrar till avslappning och utsöndring av oxytocin i kroppen.

Välgörande värme

Värmen i fåtöljen hjälper till att aktivera lugn- och ro hormonet oxytocin i kroppen, vilket bidrar till fysisk avslappning och psykiskt välbefinnande.

Integrerad mental träning

De mentala träningsprogrammen når du enkelt via touchskärmen i fåtöljens armstöd. Sätt på hörlurarna och låt Promas återhämtningsfåtölj fylla på depåerna med ny energi.

Benmassage

Den mekaniska massagen ökar lymfsystemets och blodets cirkulation, som gör att kroppen känns piggare.

Gedigen konstruktion

Vikt: 85 kg. Mått: 175 cm x 78 cm.

Uppföljning och utvärdering

Med hjälp av det inbyggda räkneverket kan du enkelt se hur mycket återhämtningsfåtöljen används, och sedan utvärdera trender och tendenser i nyttjandet.

Skandinavisk design

En touch av klassisk skandinavisk design när det kommer till enkelhet, kvalitet och tidlöshet, gör att Promas återhämtningsfåtölj passar in i alla arbetsmiljöer.

Egen produkt, utvecklad i Sverige

Återhämtningsfåtölj Promas Recovery Edition är en unik svensk innovation, framtagen i nära samarbete med forskarna Lars-Eric Uneståhl och Kerstin Uvnäs Moberg. Den är anpassad efter de behov av återhämtning som finns på svenska arbetsplatser idag.

Mer energi på 15 minuter

Samtliga mentala träningsprogram i återhämtningsfåtöljen är utformade så att du kan komma ned i varv och samla energi så att det räcker hela dagen – på bara 15 minuter.

Kombinationen av mental träning och avslappnande massage ger användaren en så kallad aktiv vila. Det är då man bränner minst energi och gör en effektiv återhämtning.

En användarvänlig upplevelse

Det ska vara enkelt att återhämta sig. Vi har därför lagt stort fokus på användbarhet och modern design när vi har uppdaterat touchdisplayens utseende och menystruktur. Med bara några få knapptryckningar är du igång med din återhämtning.

Mental träning i världsklass

Med hjälp av särskilt framtagna program för mental träning lär du dig att slappna av och skapa kvalitet på dina tankar. Lars-Eric Uneståhl, världsledande forskare inom mental träning, har tagit fram 16 program vår återhämtningsfåtölj. Programmen finns att välja på med manlig eller kvinnlig röst och är indelad inom kategorierna; Återhämtning, Stresshantering, Förbättra din livskvalitet och Självledarskap.

Massage med fokus på oxytocin

Forskaren Kerstin Uvnäs Moberg har lärt oss att förstå vilka parametrar som bidrar till optimal utsöndring av oxytocin, kroppens ”lugn och ro”-hormon. Därför är återhämtningsfåtöljen Promas Recovery Edition utrustad med värme i ryggdynan, och ger en välgörande massage, där tryck och tempo är anpassat för bästa resultat. Massagen sker från området runt rygg och nacke, till benmassage som främjar lymfsystemet och blodcirkulationen.

Återhämtningsfåtölj för offentliga miljöer

Promas Recovery är tillverkad för att tåla regelbunden användning i offentliga miljöer, och har hygieniska fördelar då den inte ger arm- eller fotmassage. Klädseln av konstläder är lätt att torka av och tål desinfektionsmedel.

Rotera

Färg