Hyra massagestol till företaget

5234

Massagefåtölj utvecklad för återhämtning på jobbet

 

Hos oss kan ni hyra en massagestol till företaget som erbjuder så mycket mer än bara massage. Med Promas Recovery Edition får du effektiv återhämtning och mental träning på jobbet, samtidigt som massagefåtöljen ger behaglig massage och en lugn stund i arbetet.

Egen produkt, utvecklad i Sverige

Promas Recovery Edition är utvecklad i nära samarbete med forskare inom mental träning och återhämtning. Den är framtagen för att möta de behov som finns på svenska arbetsplatser idag.

Ny energi på en kvart med aktiv vila

På bara 15 minuter ger massagen och de mentala träningsprogrammen en effektiv vila och energigivande återhämtning.

En användarvänlig upplevelse

I den senaste versionen har vi uppdaterat pekskärmen och gränssnittet, för att göra det ännu enklare för användare att komma igång med återhämtningen.

Program för mental träning

Programmen för mental träning är framtagna av världsledande forskare på området och finns med olika röster, i kategorierna Återhämtning, Stresshantering, Förbättra din livskvalitet och Självledarskap.

Främjar lugnande hormon

Massagestolen ger värmande massage, som främjar kroppens utsöndring av oxytocin, vårt ”lugn och ro”-hormon.

För företag och offentliga miljöer

Promas Recovery Edition är en massagefåtölj för företag och offentliga miljöer. Klädseln är lätt att torka av och tål rengöringsmedel.

Ett unikt verktyg för återhämtning på jobbet

Mer än en massagestol

Promas Recovery Edition

Hyra återhämtningsfåtölj från Promas.
Så här går det till, häng med!

 • 01

  Vi inleder samarbetet

  Promas sätter ihop ett upplägg skräddarsytt för din arbetsplats – antal fåtöljer och längden på uppläggen är olika. Många av våra kunder hyr in den i 3 år och sen förnyar när den perioden är slut. En del inleder med att testa 3 veckor kostnadsfritt

 • 02

  Vi levererar

  Vi levererar er återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Tillsammans går vi igenom hur den fungerar och skulle problem uppstå så ingår service.

 • 03

  Introduktionsföreläsning och hälsoinspiratör

  Den som är hälsoinspiratör på er arbetsplats får gå en utbildning hos och oss för att coacha och inspirera arbetsplatsen i en mer hälsosam inriktning. Vi uppmuntrar även att ta del av vår introduktionsföreläsning som beskriver hur massagestolen fungerar och varför det är viktigt att återhämta sig.

 • 04

  Promasmetoden

  I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att se hur återhämtningen påverkar både er arbetsplats och enskilda individer.

 • 05

  Vi utvärderar tillsammans

  Varje år utvärderar vi tillsammans. Ni får bland annat en digital enkät som visar effekter och resultat av återhämtningen på arbetsplatsen. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket den faktiskt använts.

Rotera

Färg

Hyr massagestol för företagshälsan

Att hyra massagestol till företaget är att investera i medarbetarnas hälsa och välmående. Ni får dessutom tillgång till program för mental träning framtagna av forskare, och uppföljning av faktorer som stress och koncentrationsförmåga – allt delar i den heltäckande Promasmetoden.

Upptäck fördelarna med Promas Recovery Edition

Touchskärm

Den nya layouten gör det enkelt att navigera på skärmen. De mentala träningsprogrammen finns med manlig eller kvinnlig röst, på de skandinaviska språken eller på engelska.

Individanpassad massage

Massagen anpassas efter längden på personen för en optimal upplevelse. Kombinationen av massage och värme bidrar till avslappning och utsöndring av oxytocin i kroppen.

Välgörande värme

Värmen i fåtöljen hjälper till att aktivera lugn- och ro hormonet oxytocin i kroppen, vilket bidrar till fysisk avslappning och psykiskt välbefinnande.

Integrerad mental träning

De mentala träningsprogrammen når du enkelt via touchskärmen i fåtöljens armstöd. Sätt på hörlurarna och låt Promas återhämtningsfåtölj fylla på depåerna med ny energi.

Benmassage

Den mekaniska massagen ökar lymfsystemets och blodets cirkulation, som gör att kroppen känns piggare.

Gedigen konstruktion

Vikt: 85 kg. Mått: 175 cm x 78 cm.

Uppföljning och utvärdering

Med hjälp av det inbyggda räkneverket kan du enkelt se hur mycket återhämtningsfåtöljen används, och sedan utvärdera trender och tendenser i nyttjandet.

Skandinavisk design

En touch av klassisk skandinavisk design när det kommer till enkelhet, kvalitet och tidlöshet, gör att Promas återhämtningsfåtölj passar in i alla arbetsmiljöer.

Varför välja Promas?

Effektivt

Fysisk- och mental återhämtning – på bara 15 minuter.

Enkelt

Massagefåtöljen är enkel att använda, funkar på många olika arbetsplatser och för olika skift och scheman.

Unikt

Vi är ensamma på marknaden om att erbjuda en kombination av mental träning och massage som ger dig aktiv vila.

Tryggt

Promasmetoden är utvecklad av forskare och har gjort skillnad för över 10 000 kunder under 20 år.

Långsiktigt

Ni får ett verktyg för att proaktivt arbeta med återhämtning på arbetsplatsen.

Lönsamt

Genom att investera i återhämtning minskar ni er sjukfrånvaro och bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Testa kostnadsfritt!

Nu kan din arbetsplats utvärdera Promas återhämtningsfåtölj Recovery Edition utan att det kostar er något. Ett perfekt tillfälle att se vad återhämtning kan bidra med för er.

Häng med – så här går det till!

1. Vi levererar och utbildar

Vi levererar vår återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Tillsammans går vi igenom hur den fungerar och ger mer information om Promasmetoden®.

2. Ni testar promasmetoden

I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att se hur återhämtningen påverkar både er arbetsplats och enskilda individer.

3. Vi utvärderar tillsammans

Tredje veckan utvärderar vi tillsammans. Ni får bland annat en digital enkät som visar effekter och resultat av återhämtningen på arbetsplatsen. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket återhämtningsfåtöljen faktiskt använts.