LCP fixed background image

Hyra massagestol till företaget

5234

Massagefåtölj utvecklad för återhämtning på jobbet

 

Hos oss kan ni hyra en massagestol till företaget som erbjuder så mycket mer än bara massage. Med Promas Recovery Edition får du effektiv återhämtning och mental träning på jobbet, samtidigt som massagefåtöljen ger behaglig massage och en lugn stund i arbetet.

Upptäck fördelarna med Promas Recovery Edition

Touchskärm

Den nya layouten gör det enkelt att navigera på skärmen. De mentala träningsprogrammen finns med manlig eller kvinnlig röst, på de skandinaviska språken eller på engelska.

Individanpassad massage

Massagen anpassas efter längden på personen för en optimal upplevelse. Kombinationen av massage och värme bidrar till avslappning och utsöndring av oxytocin i kroppen.

Välgörande värme

Värmen i fåtöljen hjälper till att aktivera lugn- och ro hormonet oxytocin i kroppen, vilket bidrar till fysisk avslappning och psykiskt välbefinnande.

Integrerad mental träning

De mentala träningsprogrammen når du enkelt via touchskärmen i fåtöljens armstöd. Sätt på hörlurarna och låt Promas återhämtningsfåtölj fylla på depåerna med ny energi.

Benmassage

Den mekaniska massagen ökar lymfsystemets och blodets cirkulation, som gör att kroppen känns piggare.

Gedigen konstruktion

Vikt: 85 kg. Mått: 175 cm x 78 cm.

Uppföljning och utvärdering

Med hjälp av det inbyggda räkneverket kan du enkelt se hur mycket återhämtningsfåtöljen används, och sedan utvärdera trender och tendenser i nyttjandet.

Skandinavisk design

En touch av klassisk skandinavisk design när det kommer till enkelhet, kvalitet och tidlöshet, gör att Promas återhämtningsfåtölj passar in i alla arbetsmiljöer.

Upptäck funktionerna i en massagestol från Promas

 • 01

  Touchskärm

  Med intuitivt gränssnitt och enkel navigering hittar du alla mentala träningsprogram, som finns med olika röster på de skandinaviska språken, och på engelska

 • 02

  Individanpassad massage

  Massagestolen justeras efter personens längd för att ge en optimal massage och vila.

 • 03

  Välgörande värme

  Genom att utstråla värme främjas produktionen av oxytocin i kroppen, som skapar lugn och ro och bidrar till avslappning och psykiskt välbefinnande.

 • 04

  Integrerad mental träning

  Via pekskärmen aktiverar du massagefåtöljens mentala träningsprogram. Sätt på dig hörlurarna och få energidepåerna påfyllda under ett program framtaget av experter.

 • 05

  Benmassage

  Benstöden ger en mekanisk massage som ökar cirkulationen i lymfsystemet och blodomloppet.

 • 06

  Gedigen konstruktion

  Vikt: 85 kg. Mått: 175 cm x 78 cm.

 • 07

  Uppföljning och utvärdering

  Med inbyggd data kan du se hur massagestolen används, för att utvärdera tendenser och effekter av användningen.

 • 08

  Skandinavisk design

  Massagestolen är utvecklad i Sverige, och är designad med fokus

Hyr massagestol för företagshälsan

Att hyra massagefåtölj till företaget är att investera i medarbetarnas hälsa och välmående. Med Promas återhämtningsfåtölj får ni dessutom så mycket mer, med program för mental träning framtagna av forskare, och uppföljning av faktorer som stress och koncentrationsförmåga – allt delar i den heltäckande Promasmetoden.

Egen produkt, utvecklad i Sverige

Promas Recovery Edition är utvecklad i nära samarbete med forskare inom mental träning och återhämtning. Fåtöljen är framtagen för att möta de behov som finns på svenska arbetsplatser idag.

Ny energi på en kvart med aktiv vila

På bara 15 minuter ger massagen och de mentala träningsprogrammen en effektiv vila och energigivande återhämtning.

En användarvänlig upplevelse

I den senaste versionen av massagestolen har vi uppdaterat pekskärmen och gränssnittet, för att göra det ännu enklare för användare att komma igång med återhämtningen.

Program för mental träning

Programmen för mental träning är framtagna av världsledande forskare på området och finns med olika röster, i kategorierna Återhämtning, Stresshantering, Förbättra din livskvalitet och Självledarskap.

Främjar lugnande hormon

Massagestolen ger välgörande och värmande massage, som främjar kroppens utsöndring av oxytocin, vårt ”lugn och ro”-hormon, med särskilt anpassat tryck och tempo.

Massagefåtölj för företag och offentliga miljöer

Promas Recovery Edition är en massagefåtölj för företag och offentliga miljöer som tål upprepad användning. Klädseln är lätt att torka av och tål rengöringsmedel.

Rotera

Färg

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.