Mental träning

240

Uppnå ditt bästa jag

Träna på att förbättra kvaliteten på dina tankar samtidigt som du blir bättre på att hantera olika situationer med hjälp av mental träning. I Promas återhämtningsfåtölj Recovery Edition finns 16 mentala träningsprogram att lyssna på. Kombination mental träning och välgörande massage ger dig verktygen för optimal återhämtning.

Den mentala träningen är framtagen i nära samarbete med Lars-Eric Uneståhl, medlem i Promas forskarråd med över 50 års forskning inom mental träning bakom sig.

Avancera i personlig utveckling

De mentala programmen i Promas återhämtningsfåtölj är skapade för att du ska kunna utvecklas i din mentala träning. Vi har delat upp det i två steg. Under dina första veckor i återhämtningsfåtöljen ligger fokus på att sänka grundspänningen och värma upp hjärnan inför fortsatt mental träning. Det gör du med de mentala träningsprogrammen som finns under rubriken ”Återhämtning”.

Efter några veckor i återhämtningsfåtöljen går du vidare till steg två, där fokus förflyttas till att stärka dig själv inför framtiden. Här får du möjlighet att utveckla och lära dig att hantera vardagliga tankar som kan stå i vägen för din personliga utveckling. Genom att visualisera dig själv i olika situationer hjälper du din kropp och sinne att uppfylla dina egna föreställningar och förväntningar. Det kan exempelvis vara mental träning som stresshantering,  bättre sömn eller förberedelser inför ett viktigt möte.

 

Välj mellan 16 mentala träningsprogram

De mentala träningsprogrammen är indelade i fyra huvudkategorier; Återhämtning, Stresshantering, Förbättra din livskvalitet och Självledarskap.

Är det första gången du sitter i vår återhämtningsfåtölj så rekommenderar vi dig att börja med de mentala träningsprogram som finns under Återhämtning. Försök att träna varje program cirka 5-7 gånger innan du går vidare.

Du kan även välja att lyssna på musik eller naturljud, speciellt framtagna för avslappning och återhämtning.

Mentala träningsprogram

Alla mentala träningsprogram är integrerade i återhämtningsfåtöljen – välj ett spår på displayen, ta på dig hörlurarna och koppla av. 

Återhämtning

Återhämtning i vardagen
Mental återhämtning
Stärk din självkänsla
En framtid i balans

Stresshantering

Minska den negativa stressen
Lev i nuet med hjälp av mindfulness
Tänk positivt och höj din livsglädje
Djupandning

Förbättra din livskvalitet

Förändra ett beteende
Bättre sömn
Motivation till motion
Träning för dig med tinnitus

Självledarskap

Förbered dig inför ett möte
Öka koncentrationsförmågan
Sänk prestationskraven
Öka din mentala styrka

Musikspår

Musik för återhämtning
Musik för stresshantering
Musik för livsförbättring
Musik för avslappning

Naturljud

Naturljud ”En dag på stranden”
Naturljud ”Gryning i skogen”

Lars-Eric Uneståhl, forskare och medlem i Promas forskarråd berättar om mental träning