Webbinarier

559

Det finns alltid något nytt att lära sig om sig själv och sitt välmående. Därför anordnar vi inspirerande webbinarier på en regelbunden basis där vi varvar intressanta ämnen som får dig att växa som person.

Den personliga utvecklingen är en viktig faktor för en godare hälsa. Tillsammans med medlemmar ur Promas forskarråd och från Unestål Education, vill vi därför utöka era kunskaper kring god hälsa. Genom våra webbinarier delar vi med oss av kunskap som får er att utvecklas – vare sig ni är nyfikna på mental träning på arbetsplatsen, hur man stärker sin inre ledare eller lönsamheten av ett friskare företag. Våra webbinarier förser er med nyttiga kunskaper för en vardag att må bra i.

Satsa på återhämtning i jul!

Vill du ha de bästa förutsättningarna för att kunna slappna av och verkligen njuta av slutet av året?
Vill du vara en av de som kommer tillbaka efter julen och är utvilad och redo att ta sig an hösten påfylld med ny energi?

Under denna föreläsning får du tre beprövade knep för bättre återhämtning. Du kommer att få testa kroppens mest kraftfulla verktyg för avslappning, lära dig om ”aktiv vila” och få en övning som kan hjälpa dig att njuta mer under ledigheten.

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarium den 8 december kl 8.15-9.00 och få konkreta tips som kan bidra till en mer njutningsfull jul.

Om föreläsaren Pia Brandt

Pia arbetar som konceptansvarig på Promas, där hon utvecklar och kvalitetssäkrar Promas återhämtningsmetod för arbetsplatser. Pia har utbildat och föreläst inom stress och mental hälsa under många år och drivs av att skapa bestående förändring i människors vardag. Fråga henne gärna om mental träning, det är något hon brinner starkt för!