Utbildningar

544

Ger dig konkreta nycklar för att uppnå en friskare arbetsplats med hjälp av Promasmetoden®

Sedan starten 2003 har vi omgett oss av världsledande professorer och framstående forskare inom återhämtning, mental träning och stresshantering. Med hjälp av deras kunskap har vi utformat Hälsoinspiratörsutbildningen och en webbaserad utbildning i mental träning.

Mental träning (webbaserad)

Varför tror du att så många elitidrottare använder sig av mental träning? Svaret är enkelt: de vill se snabba och långsiktiga resultat. Vår kurs i mental träning är framtagen i samarbete mellan Unestål Education och ger dig effektiva verktyg för att bli proffs på mental träning och återhämtning.

Hälsoinspiratörsutbildning

Vår uppskattade hälsoinspiratörsutbildning ingår i Promasmetoden när du tecknar ett avtal med oss, men du kan självklart gå den utan att redan vara kund hos oss. Att vara hälsoinspiratör handlar om att peppa dina medarbetare och sprida kunskap om hälsa och välmående på din arbetsplats.

Hälsofrämjande ledarskap

Hur kan du som ledare bidra till en hälsofrämjande kultur där du och dina medarbetare kan utvecklas, må bra och samtidigt prestera på topp? Under workshopen får du lära dig om Pygmalion-effekten – teorin om att tankens kraft kan stimulera och utveckla både dig och dina medarbetare. Kontakta oss!

Intresseanmälan för utbildning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.