Utbildningar

544

Ger dig konkreta nycklar för att uppnå en friskare arbetsplats med hjälp av Promasmetoden®

Sedan starten 2003 har vi omgett oss av världsledande professorer och framstående forskare inom återhämtning, mental träning och stresshantering. Med hjälp av deras kunskap har vi utformat Hälsoinspiratörsutbildningen och Mental träning.

Mental träning (webbaserad)

Varför tror du att så många elitidrottare använder sig av mental träning? Svaret är enkelt: de vill se snabba och långsiktiga resultat. Vår kurs i mental träning är framtagen i samarbete mellan Unestål Education. Syftet är att ge dig tillgång till vetenskapligt beprövade metoder inom mental träning och konkret vägledning i hur du ska använda dem. Kursen omfattar fem veckors utbildning där du både tränar mental träning och gör övningar.

Du får bland annat lära dig om:

  • Återhämtning i vardagen: Hur kan du sänka din spänningsnivå i kroppen och få mer energi över?
  • Mental återhämtning: Hur kan du ge din hjärna bästa möjliga paus och därmed motståndskraft mot stress i framtiden?
  • Stärk din självkänsla: På vilket sätt kan din självkänsla påverka ditt jobb? Och vilket betydelse får det om du förbättrar den?
  • En framtid i balans: Vilka mål behöver du sätta och jobba mot för att ha ett normalläge som är i balans mellan stress och återhämtning?

Vill du veta mer? Klicka här.

Hälsoinspiratörsutbildning

Vår uppskattade hälsoinspiratörsutbildning ingår när du tecknar ett avtal med oss, men du kan självklart gå den utan att redan vara kund hos oss. Att vara hälsoinspiratör handlar om att peppa och sprida kunskap om hälsa och välmående på din arbetsplats. Tillsammans med din chef gör du som hälsoinspiratör upp en aktivitetsplan på årsbasis, planerar och genomför hälsofrämjande aktiviteter och hjälper till med uppföljning och utvärdering. Att gå vår hälsoinspiratörsutbildning är ett roligt sätt att utvecklas inom ledarskap, hälsa och coaching!

Här kan du läsa mer om utbildningen.

Workshops

Förutom våra längre utbildningar har vi även kortare workshops – fullmatade med kunskap och inspiration. Samtliga workshops är fyra timmar långa och kan hållas antingen digitalt eller på plats hos er.

Hälsofrämjande ledarskap

Hur kan du som ledare bidra till en hälsofrämjande kultur där du och dina medarbetare kan utvecklas, må bra och samtidigt prestera på topp? I det salutogena ledarskapet fokuserar du på dina, medarbetarens och gruppens resurser. God hälsa är en resurs som ger energi och bidrar till en välmående kultur. Under workshopen får du också lära dig om Pygmalion-effekten – teorin om att tankens kraft kan stimulera och utveckla både dig och dina medarbetare.

Vi pratar även om:

  • Ledarens roll i skapandet av ett sammansvetsat team
  • Hur du kan leda utifrån synsätt, förhållningssätt och arbetssätt
  • Vetenskapliga teorier om grupputveckling

Intresseanmälan för utbildning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.