Kurs i mental träning

2463

Vår kurs i mental träning är framtagen i samarbete med Unestål Education. Den ger dig tillgång till vetenskapligt beprövade metoder och konkret vägledning i hur du ska använda dem. Det är en fem veckors kurs, där du både lär dig mer om mental träning och får göra praktiska övningar.

Effektiv och långsiktig återhämtning handlar inte bara om att ta dig tid att slappna av – du måste också lära dig HUR du ska göra det.

Utbildning för dig som vill:

  • Bygga motståndskraft mot stress och förbättra ditt välmående.
  • Träna din förmåga att vara effektiv och avspänd på samma gång.
  • Ha konkreta verktyg och tekniker som du har nytta av både på arbetsplatsen och på din fritid.

Upplägg på vår kurs i mental träning

Tidsåtgång

Kursen omfattar 5 veckor. Vi rekommenderar att du tränar mental träning minst 3 gånger i veckan och gör de övningar som finns för varje vecka. Du behöver endast lägga ca 15 min/dag.

Flexibelt

Vår kurs i mental träning ges online, och du tränar när det passar dig bäst. Du kan använda kursportalen i datorn, på paddan eller i mobilen.

Diplom

Efter avslutad kurs så får du ett intyg på genomförd utbildning från Promas och Unestål Education.

Pris

Priset är 1 290 kr/person (exkl. moms). Vid anmälan av 4–20 deltagare är priset 990 kr/person. Vill du anmäla fler än 20 deltagare? Kontakta oss via formuläret nedan.

Verktyg för personlig utveckling

Vår kurs i mental träning är skapad för dig som vill utvecklas och hantera din arbetssituation och vardag med bästa önskade resultat. Lär dig att hantera dig själv på bästa sätt i alla situationer genom självledarskap och självcoaching.

Den webbaserade utbildningen ger dig en grundförståelse för vad mental träning kan göra för dig. Vad sägs om att få verktyg som hjälper dig att förebygga stress och förbättra din livssituation?

Rätt verktyg inom området stärker din förmåga att slappna av och varva ner, att sova bättre, förbättra din självbild och självkänsla, att sätta attraktiva mål och bli mer energisk, friskare och mer optimistisk!

Återhämtning är en förmåga, och förmågor går att träna upp. Vi hjälper dig att bli proffs på att återhämta dig.

Du får bland annat lära dig om:

  • Återhämtning i vardagen: Hur kan du sänka din spänningsnivå i kroppen och få mer energi över?
  • Mental återhämtning: Hur kan du ge din hjärna bästa möjliga paus och därmed motståndskraft mot stress i framtiden?
  • Stärk din självkänsla: På vilket sätt kan din självkänsla påverka ditt jobb? Och vilket betydelse får det om du förbättrar den?
  • En framtid i balans: Vilka mål behöver du sätta och jobba mot för att ha ett normalläge som är i balans mellan stress och återhämtning?

”När du vilar i vaket tillstånd utan att fokusera på något speciellt kan tankarna lätt spinna iväg. Detta kallas för mind wandering och ökar din energiåtgång. Genom att slappna av i kroppen samtidigt som du tar del av mental träning kan du hjälpa din hjärna att fokusera och på så sätt nå en mer effektiv återhämtning.”

– Lars-Eric Uneståhl, världsledande professor inom mental träning.

 

 

 

 

 

Intresserad av vår utbildning? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.