Promasmetoden

191

Effektiv återhämtning för både kropp och själ

Vill du minska mängden sjukskrivningar och investera i effektiva och välmående medarbetare? Då ska du prova Promasmetoden. Sedan 2003 har vi erbjudit ett unikt koncept där du genom 15 minuters aktiv återhämtning om dagen får verktygen till ett långt och hållbart arbetsliv.

Återhämtning på arbetsplatsen har aldrig varit viktigare. Marknaden är full av hälsoutmaningar, massagestolar, mindfulnesskurser och inspirationsföreläsningar. Men vi tror att långsiktig återhämtning kräver mer än så. Med Promasmetoden ville vi hitta ett effektivt verktyg som blir en naturlig del i vardagen. Något medarbetarna ser fram emot, och framför allt – faktiskt hinner med. Vår metod är baserad på forskning och kombinerar fysisk återhämtning och mental träning.

Med Promasmetoden ville vi hitta ett effektivt verktyg som blir en naturlig del i vardagen. Något medarbetarna ser fram emot, och framför allt – faktiskt hinner med.

Allt utgår från vår återhämtningsfåtölj, där en unik kombination av oxytocinfrämjande massage och mentala träningsprogram ger dig energi för att prestera hela dagen. Programmen är framtagna tillsammans med Lars-Eric Uneståhl, världsledande professor inom mental träning, och hjälper dig bland annat att hantera stress och oro eller jobba med din personliga utveckling. Vid sidan av fåtöljen får ni en rad andra verktyg för att bygga en hälsosam, hållbar och harmonisk arbetsplats.

Så funkar det

Vår metod har hjälpt över 10 000 arbetsplatser under våra 18 år. Nu är det din tur!