Laddar du telefonen oftare än dig själv?

Det är inte meningen att vi ska ladda telefonen oftare än oss själva eller att toaletten ska vara vår plats för återhämtning – men vi vet att det många gånger är så, och bristen på just återhämtning på svenska arbetsplatser är en stor utmaning.

Vill du minska mängden stressrelaterade sjukskrivningar eller helt enkelt säkerställa att dina medarbetares välmående behålls på en bra nivå? Promasmetoden hjälper dig med optimal återhämtning på jobbet och är till för alla arbetsplatser, oavsett storlek eller bransch. Metoden bygger på mångårig forskning, är framtagen för att ge optimal återhämtning på jobbet och är utformad kring tre områden; återhämtning, kompetens och uppföljning.

Återhämtning

Med de rätta verktygen för optimal återhämtning på jobbet får du energi för hela dagen – både på och efter jobbet.

Återhämtning

Kompetens

Genom inspirerande kunskapsbaserad forskning får du medarbetare mer motiverade att ta hand om sitt eget och andras välbefinnande.

Kompetens

Uppföljning

För att kunna motivera insatser kring återhämtning på en arbetsplats krävs mätbara resultat – därför är det en viktig del av Promasmetoden.

Uppföljning

Varför Promasmetoden®?

Effektivt

Fysisk- och mental återhämtning – på bara 15 minuter.

Enkelt

Vår metod är lätt att införa, och ännu lättare att använda.

Unikt

Vi är ensamma på marknaden om att erbjuda en kombination av mental träning och massage som ger dig aktiv vila.

Tryggt

Metoden är utvecklad av forskare och har gjort skillnad för över 10 000 kunder under snart 20 års tid.

Långsiktigt

Vi finns med längs resan och ger er egna verktyg för ett hållbart hälsoarbete.

Lönsamt

Genom att investera i återhämtning minskar ni er sjukfrånvaro och bidrar till en bättre arbetsmiljö.

En viktig del i vår metod är vår återhämtningsfåtölj – Promas Recovery Edition, en unik svensk innovation, framtagen i nära samarbete med forskarna Lars-Eric Uneståhl och Kerstin Uvnäs Moberg. Anpassad efter de behov av återhämtning som finns på svenska arbetsplatser idag – skapad för att ge optimal återhämtning på jobbet.

Upptäck fördelarna med Promas Recovery Edition

Touchskärm

Den nya layouten gör det enkelt att navigera på skärmen. De mentala träningsprogrammen finns med manlig eller kvinnlig röst, på de skandinaviska språken eller på engelska.

Individanpassad massage

Massagen anpassas efter längden på personen för en optimal upplevelse. Kombinationen av massage och värme bidrar till avslappning och utsöndring av oxytocin i kroppen.

Välgörande värme

Värmen i fåtöljen hjälper till att aktivera lugn- och ro hormonet oxytocin i kroppen, vilket bidrar till fysisk avslappning och psykiskt välbefinnande.

Integrerad mental träning

De mentala träningsprogrammen når du enkelt via touchskärmen i fåtöljens armstöd. Sätt på hörlurarna och låt Promas återhämtningsfåtölj fylla på depåerna med ny energi.

Benmassage

Den mekaniska massagen ökar lymfsystemets och blodets cirkulation, som gör att kroppen känns piggare.

Gedigen konstruktion

Vikt: 85 kg. Mått: 175 cm x 78 cm.

Uppföljning och utvärdering

Med hjälp av det inbyggda räkneverket kan du enkelt se hur mycket återhämtningsfåtöljen används, och sedan utvärdera trender och tendenser i nyttjandet.

Skandinavisk design

En touch av klassisk skandinavisk design när det kommer till enkelhet, kvalitet och tidlöshet, gör att Promas återhämtningsfåtölj passar in i alla arbetsmiljöer.

Kom igång direkt!

 

Gör som tusentals andra arbetsplatser i Sverige och återhämta er med hjälp av vår återhämtningsfåtölj. Just nu får ni utvärdera vår Recovery Edition på plats hos er under tre veckor, helt kostnadsfritt. Börja med att skicka in era uppgifter via formuläret nedan, så återkommer vi kring hur vi går vidare!