Great Place to Work

7430

Vi är Great Place to Work-certifierade

Vi är glada och stolta över att ha blivit Great Place to Work-certifierade. Ett eftertraktat certifikat som erhålls av Great Place to Work®, världsledande inom arbetsplatskultur, och bygger på både analys och medarbetarundersökningar.

Sedan 1992 har Great Place to Work utfärdat certifieringen som handlar om mer än bara trivsel. För att få den krävs bland ett Trust Index på över 70% i medarbetarundersökningen men också rättvisa, respekt och omtanke inom organisationen samt en ledning som inspirerar. En kvalitetsstämpel som vi är väldigt stolta över att erhålla – i synnerhet med tanke på att vi uppnår ett Trust Index på 93%, men vi är långt ifrån klara. Nu tar vi sikte mot nästa mål.

Resan mot att bli Sveriges bästa arbetsplats

Vårt mål? Bli Sveriges bästa arbetsplats! Ett mål som vi, tillsammans med en företagscoach, tog fram för en tid sedan. En coach som har hjälpt oss stärka och utveckla både vår medarbetargrupp och ledningsgrupp men också konkretisera våra mål och etablera en hälsosam, utvecklande, kultur på arbetsplatsen.

För vår del handlar det dels om genuin omtanke för våra medarbetare – man spenderar trots allt stora delar av sitt liv på just arbetet, då är det viktigt att trivas. Det handlar också om att vi som arbetsgivare ska kunna attrahera bra, kompetent, personal samtidigt som vi växer och stärker vår position.