Låt oss ta hand om er

2010

Erbjudande – helt kostnadsfritt fram till 1 september 2022

Som tack för att ni tar hand om våra elever & barn, vill vi nu ta extra hand om er! Just nu bjuder vi på kostnadsfri återhämtning fram till 1 september om ni tecknar ett avtal med oss.

Promasmetoden är en lönsam investering för arbetsplatsen och kommer att ge er energi för både jobb och fritid. Gör som över 300 andra verksamheter inom förskola och skola – satsa på långsiktig återhämtning.

Varför Promasmetoden®?


Effektivt

Fysisk- och mental återhämtning – på bara 15 minuter.

Enkelt

Vår metod är lätt att införa, och ännu lättare att använda.

Unikt

Vi är ensamma på marknaden om att erbjuda en kombination av mental träning och massage som ger dig aktiv vila.

Tryggt

Promasmetoden är utvecklad av forskare och har gjort skillnad för över 10 000 kunder under 18 år.

Långsiktigt

Vi finns med längs resan och ger er egna verktyg för ett hållbart hälsoarbete.

Lönsamt

Genom att investera i återhämtning minskar ni er sjukfrånvaro och bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Nycklarna för att lyckas

Vi på Promas har jobbat med återhämtning och mental träning sedan 2003. Vi har sett massagefåtöljer och avslappningsappar komma och gå, och vår fasta övertygelse är att återhämtning måste bli en naturlig del av arbetsdagen för både chefer och medarbetare. På samma sätt som vi kollar mejlen eller ses på morgonmöte måste vi ta oss tiden att slappna av, och framför allt – veta hur vi ska göra det.

Med smarta investeringar kan vi inte bara lära oss att bli mindre stressade, utan också jobba med vår utveckling som individ och i grupp.

Promasmetoden utgår från vår återhämtningsfåtölj, där en unik kombination av oxytocinfrämjande massage och mentala träningsprogram ger dig energi för att prestera hela dagen. Programmen hjälper dig bland annat att hantera stress och oro eller jobba med din personliga utveckling. Vid sidan av fåtöljen får ni en rad andra verktyg för att bygga en hälsosam, hållbar och harmonisk arbetsplats.