Hållbara medarbetare och attraktiva arbetsplatser med Promasmetoden

2634

Utmaningen med stressade medarbetare är mer aktuell än någonsin. Promas har utvecklat en unik metod som hjälper arbetsplatser med rutiner för återhämtning.

– Vi utvecklade Promasmetoden, en kombination av massage och mental träning. Vi är övertygade om att framtidens arbetsplats i högre grad erbjuder sina medarbetare möjlighet till mental träning och återhämtning, berättar Ronnie Persson, vd på Promas.

Promasmetoden används i dag inom nästan alla branscher och av både stora och små företag. Den fungerar som ett effektivt verktyg för chefer och arbetsgivare att få medarbetare lära sig hantera stress vilket bygger motståndskraft och positiv energi. I slutändan är det något alla vinner på.

85%* upplever sig mindre stressade efter att de använt återhämtningsfåtöljen.

*Statistik hämtad ur 900 enkätsvar från 110 olika arbetsplatser

Nyfiken på att veta mer?

Läs om vårt samarbete med IVA i Södertälje

Kundberättelse – IVA Södertälje sjukhus

Promas återhämtningsfåtölj

 

 

Läs mer om återhämtnings­fåtöljen

Testa Promasmetoden gratis

Nu kan du prova Promas återhämtningsfåtölj tre veckor gratis. Vi står för leverans och installation, ni hittar en en plats för återhämtning. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.

Häng med – så här går det till!

1. Vi levererar och utbildar

Vi levererar vår återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Tillsammans går vi igenom hur den fungerar och ger mer information om Promasmetoden®.

2. Ni testar promasmetoden

I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att se hur återhämtningen påverkar både er arbetsplats och enskilda individer.

3. Vi utvärderar tillsammans

Tredje veckan utvärderar vi tillsammans. Ni får bland annat en digital enkät som visar effekter och resultat av återhämtningen på arbetsplatsen. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket återhämtningsfåtöljen faktiskt använts.