Promas 20 år!

Det vill vi fira tillsammans med er – vi kommer att ha erbjudanden och annat roligt under hela året. Här följer en tidslinje, från starten 2003 fram till idag. Vi ger er även en smygtitt på framtidens lösning inom återhämtning.

2003

Promas resa startar

Antalet långtidssjukskrivna i Sverige hade ökat lavinartat och friskvård på arbetsplatsen börjat bli ett begrepp. Till en början hyr vi endast ut massagefåtöljer.

2005

Samarbetet med Lars-Eric Uneståhl inleds

Där och då föddes idén till återhämtningsfåtöljen – en kombination av fysisk- och mental återhämtning med hjälp av massage och mental träning. Promasmetoden tar form.

2006

Promas lanserar sin första egna återhämtningsfåtölj

Den mentala träningen finns integrerad och nåbar i fåtöljen.

2011

Promas begraver fjärrkontrollen

Med ett par tryckningar på touchdisplayen, som sitter på armstödet, kommer man i gång återhämtningen. Vi gör det enklare för användaren.

2013

Promas forskarråd bildas

Ledande forskare inom stress, mental träning, oxytocin, beteendemedicin och hälsofrämjande ledarskap utgör Promas forskarråd. Vi erbjuder hälsoutbildningar, föreläsningar och event.

Läs mer

2021

Lansering av återhämtningsfåtöljen Recovery edition

En svenskutvecklad produkt, anpassad för den svenska marknaden. Massage med fokus på optimal utsöndring av oxytocin och en mental träning som erbjuder ännu fler möjligheter än tidigare.

Läs mer

2022

Promasmetoden blir tydligare

Promasmetoden består av de tre delarna; Återhämtning, kompetens och uppföljning.

Läs mer

2023

Promas firar 20 års-jubileum!

Promas firar 20 år och det vill vi göra tillsammans med er. Återhämtning på arbetsplatsen har aldrig varit viktigare än den är idag. Håll utkik efter fina erbjudanden!

2043

Promasmetoden om 20 år

Med hjälp av morgondagens tekniker sker återhämtningen där du bestämmer att den ska vara.