Förbättra personalhälsan på din skola

2712

Vi vet och ni vet att skolans värld är fantastisk – men samtidigt också krävande. Ibland stressigt, ofta höga ljudvolymer och alltid stort ansvar. Därför är det viktigt att ge medarbetarna en möjlighet att återhämta sig, både fysiskt och mentalt. Genom att fokusera på vad de mår bra av kan man skapa positiva ringar på vattnet – som sträcker sig bortom återhämtning.

Promas resa började år 2003. Antalet långtidssjukskrivna i Sverige hade ökat lavinartat och på många arbetsplatser var belastningen orimligt hög. Promas började under devisen hyr massagestol. Med tiden kände vi att det måste finnas något mer att tillföra. En produkt som inte bara ger medarbetarna tid att koppla av, utan även verktygen för hur de ska göra det. Där och då föddes idén till återhämtningsfåtöljen – en kombination av fysisk- och mental återhämtning.

Vår metod har hjälpt över 10 000 arbetsplatser under 20 år – bland annat skolor över hela Sverige. Är det er tur nu?

Mariehälls förskolor

Mariehälls förskolor har lyckats med sin personalhälsa. Men vilken roll har Promasmetoden spelat i deras framgång?

Läs mer

Alvikskolan

”Sjukfrånvaron har minskat och jag är säker på att samarbetet med Promas är en viktig pusselbit” – Henrik Nöbbelin, rektor

Läs mer

Promasmetoden®

Vill du minska mängden sjukskrivningar och investera i effektiva och välmående medarbetare?

Läs mer

Vill du ge dina anställda verktygen till välförtjänt återhämtning?
Fyll i formuläret för att testa vår metod kostnadsfritt i 3 veckor.

Häng med – så här går det till!

1. Vi levererar och utbildar

Vi levererar vår återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Tillsammans går vi igenom hur den fungerar och ger mer information om Promasmetoden®.

2. Ni testar promasmetoden

I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att se hur återhämtningen påverkar både er arbetsplats och enskilda individer.

3. Vi utvärderar tillsammans

Tredje veckan utvärderar vi tillsammans. Ni får bland annat en digital enkät som visar effekter och resultat av återhämtningen på arbetsplatsen. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket återhämtningsfåtöljen faktiskt använts.