Inspiration

1471

Här delar vi med oss av ämnen, artiklar, erfarenheter och andra saker som
kan bidra till ett hälsofrämjande förhållningssätt. Vi dyker ner i den
senaste forskningen, pratar med experter och bjuder på konkreta tips om
hur du får medarbetare att må bättre på jobbet.

Välkommen att inspireras!

Så lockar du tillbaka medarbetarna till arbetsplatsen

Många känner sig tveksamma till att lämna hemmakontoret så här är våra fem bästa tips på hur vi lockar tillbaka medarbetare till arbetsplatsen…

Läs mer

Massage främjar utsöndringen av oxytocin i blodet

Oxytocin främjar en känsla av välbefinnande. En ny forskningsstudien undersöker huruvida högre nivåer av oxytocin kan förknippas med minskad sjuklighet och dödlighet vid COVID-19-infektion. 

Läs mer

Smittoförebyggande användning av Promas återhämtningsfåtölj

Coronatider är tuffa tider. Om du har tillgång till Promas återhämtningsfåtölj är det viktigare än någonsin att använda den. Och rengöra den på rätt sätt.

Läs mer

7 tips för mer motståndskraftiga medarbetare på hemmakontoret

Med ett hemmakontor och mindre aktivitetsmöjligheter är det viktigt att vidta åtgärder där det är möjligt. Daglig fysisk aktivitet är förebyggande och bidrar till bättre hälsa. 

Läs mer

Ta hand om framtiden

Det är positivt och nödvändigt att många företag nu väljer att öka lönsamheten genom att ta hand om sina anställda. Lusten att prestera maximalt har fått samhället att fokusera på hälsa, motion och…

Läs mer

3 enkla tips för bättre återhämtning i sommar

Vill du vara en av de som kommer tillbaka efter semestern och är utvilad och redo att ta sig an hösten påfylld med ny energi? Här får du tre konkreta tips på enkla övningar.

Läs mer