Smittoförebyggande användning av Promas återhämtningsfåtölj

Återhämtningsfåtöljen

Corona och covidpandemin är tuffa tider. Om du har tillgång till Promas återhämtningsfåtölj är det viktigare än någonsin att använda den. Och att rengöra den på rätt sätt.

Vi rekommenderar att du använder ljudspår för mental träning tillsammans med massagen. Det ger bra avspänning och stressreduktion, vilket i sin tur kan ge ökad energi, ökad produktivitet, bättre sömn och i allmänhet stärka immunförsvaret.

Den huvudsakliga överföringsvägen för Coronavirus är droppsmitta och kontaktsmitta. Det vill säga överföring direkt mellan människor. Om du har symtom på sjukdom bör du stanna hemma. Utgångspunkten är därför att det är friska medarbetare som använder återhämtningsfåtöljen på jobbet, men man bör oavsett ha bra städrutiner och vara extra uppmärksam.

De allmänna reglerna för infektionskontroll innebär för närvarande att de flesta av oss har mindre fysisk kontakt med andra. Massagen i stolen ersätter inte en härlig kram från en kollega, men det kan ge dig lite av samma goda känsla. Så – njut av massagen, låt din hjärna få en välförtjänt paus eller ett mentalt träningspass. Det viktigaste är att du får en stunds återhämtning.

Rengöring på bästa sätt

Torka av massagestolens kontaktpunkter, särskilt skärmen, armstöden och hörlursuttaget, med sprit. Byt ut nackskyddet. Torka av andra områden i vilorummet som många rör vid, till exempel den lösas nackkudden, dörrhandtaget och strömbrytare till lampor. Tvätta händerna noggrant före och efter användning.

Av Redaktionen

Publicerad 2021/04/16