Nu vill cheferna satsa på återhämtning

1632

Nu vill cheferna satsa på återhämtning

– men det gäller att göra det långsiktigt

Pandemins effekter på arbetslivet har varit stora. Ovisshet, hemmajobb och nya rutiner har gjort att många upplever en ökad stress på jobbet – inte minst cheferna. I en undersökning utförd av tidningen Chef uppger 40 procent av de tillfrågade att de är mer stressade nu än innan pandemin. Det här har lett till ett ökat intresse för en av arbetslivets viktigaste grundstenar: återhämtning och mental träning. Men hur gör man?

 

Digitaliseringen har gjort det enklare att jobba mer effektivt och produktivt. Med vårt uppkopplade arbetsliv följer dock ett ökat tempo där luckorna för återhämtning blir allt mindre. Under pandemin har detta blivit extra tydligt, och hela 56 procent* av cheferna vill satsa mer på mental träning och avslappning.

* Undersökning gjord med 1367 chefer, publicerad i tidningen Chef okt 2020.

Nycklarna för att lyckas

Vi på Promas har jobbat med återhämtning och mental träning sedan 2003. Vi har sett massagefåtöljer och avslappningsappar komma och gå, och vår fasta övertygelse är att återhämtning måste bli en naturlig del av arbetsdagen för både chefer och medarbetare. På samma sätt som vi kollar mejlen eller ses på morgonmöte måste vi ta oss tiden att slappna av, och framför allt – veta hur vi ska göra det.

Med smarta investeringar kan vi inte bara lära oss att bli mindre stressade, utan också jobba med vår utveckling som individ och i grupp.

Skapa ett hållbart ledarskap med Promasmetoden

Tillsammans med vårt forskarråd bestående av framstående psykologer, läkare och stressforskare har vi tagit fram en unik kombination av mental träning och fysisk återhämtning som ger dig en aktiv vila. I centrum står vår återhämtningsfåtölj, där oxytocinfrämjande massage och mentala träningsprogram ger dig energi för att prestera hela dagen.

Programmen är framtagna tillsammans med Lars-Eric Uneståhl, världsledande professor inom mental träning. Här kan du bland annat få hjälp med att sova bättre, bli mer lösningsorienterad, hitta träningsmotivation och minska negativa tankar. Men också utveckla ditt ledarskap genom att förbereda dig inför viktiga möten och presentationer, sänka din grundspänning och jobba med mål och visualisering.

Förutom återhämtningsfåtöljen erbjuder vi även en längre utbildning i mental träning där du får djupare kunskap i bland annat mindset, kommunikation och personlig utveckling.

 

Professor Lars-Eric Uneståhl

Illustration av figur som pekar på listan.

Varför Promasmetoden®?

Effektivt

Fysisk- och mental återhämtning – på bara 15 minuter.

Enkelt

Vår metod är lätt att införa, och ännu lättare att använda.

Unikt

Vi är ensamma på marknaden om att erbjuda en kombination av mental träning och massage som ger dig aktiv vila.

Tryggt

Promasmetoden är utvecklad av forskare och har gjort skillnad för över 10 000 kunder under 18 år.

Långsiktigt

Vi finns med längs resan och ger er egna verktyg för ett hållbart hälsoarbete.

Lönsamt

Genom att investera i återhämtning minskar ni er sjukfrånvaro och bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Promasmetoden är en lönsam investering för både dig och dina medarbetare.
Nu erbjuder vi de 20 första som anmäler sig möjligheten att testa fåtöljen och samtliga träningsprogram under en månad – helt gratis.

Anmäl ditt intresse nedan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.