Upplev Promasmetoden helt kostnadsfritt

6526

Återhämtning som gör skillnad

Sedan starten 2003 har vi hjälpt tusentals kunder att få ner antalet sjukskrivningar, skapa en harmonisk och hälsosam arbetsplats och hitta balans i livet – allt genom vår unika kombination av fysisk- och mental återhämtning. Idag används vår metod i den offentliga och privata sektorn runt om i hela Sverige, och nu har även er arbetsplats möjligheten att få prova på.

Erbjudandet är helt kostnadsfritt och ni får:

 

  • 01

    Promas Recovery Edition i tre veckor

    Vår återhämtningsfåtölj, Promas Recovery Edition, är det perfekta verktyget för avkoppling och välbefinnande på arbetsplatsen och ger dig och dina kollegor mer energi på bara 15 minuter. Sätt dig tillrätta, stäng av bruset och koppla på vågskvalpet – eller något av de 16 mentala träningsprogrammen, som är integrerade i återhämtningsfåtöljen.

  • 02

    Kurs i mental träning

    Varför tror du att så många elitidrottare använder sig av mental träning? Svaret är enkelt: De vill se snabba och långsiktiga resultat! Vår kurs i mental träning är framtagen i samarbete mellan Unestål Education och ger dig effektiva verktyg för att bli proffs på mental träning och återhämtning.

Prova på återhämtningsfåtöljen i tre veckor och få en kurs i mental träning

Häng med – så här går det till!

1. Vi levererar och utbildar

Vi levererar vår återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Vi går vi också igenom hur den fungerar och ger mer information om Promasmetoden®.

2. Ni testar Promasmetoden®

I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att se hur återhämtningen påverkar både er arbetsplats och enskilda individer.

3. Vi utvärderar tillsammans

Tredje veckan utvärderar vi tillsammans. Ni får bland annat en digital enkät att fylla i kring upplevda effekter vilket ger er värdefull information. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket den faktiskt använts på er arbetsplats.