PROMAS är Exhibition partner till Stockholm Open 2017

Promas är stolt sponsor partner till Stockholm Open 2017, detta anrika arrangemang som samlar många internationella tennisspelare och storpublik varje år.

Det känns som ett hedervärt och självklart uppdrag för oss att bidra till Stockholm Open som bedrivs av ideella organisationer och gynnar ungdomsidrotten i Stockholm!

Inom tennisen, som i all idrott på elit och amatörsnivå, är återhämtning och mental träning A & O för att nå framgång och därför är det extra roligt att vi erbjuder besökarna och de aktiva en chans att pröva Promas återhämtningsfåtöljer under denna vecka.

Ronnie Persson, Promas Stockholm

Ronnie Persson, Regionschef Promas i Stockholm

 

Fysisk och mental återhämtning är A & O för att prestera på topp!

Prova PROMAS Återhämtningsfåtölj under Stockholm Open – det enkla verktyget för att snabbt få en fysisk och mental återhämtning.

PROMAS Återhämtningsfåtölj är en del av PromasMetoden® och är framtagen i samarbete med Kerstin Uvnäs Moberg och Lars-Eric Uneståhl, 2 ledande forskare och experter inom återhämtning och mental träning.

PROMAS startade 2003 och är idag en ledande aktör i Norden inom hälsofrämjande insatser på arbetsplatsen. Med PromasMetoden® erbjuder vi verktyg, utbildningar och föreläsningar inom våra huvudområden återhämtning, stresshantering och mental träning.

Kontakta mig, jag vill veta mer!
Köp biljett
By |2017-10-31T17:30:38+00:00måndag, september 18, 2017|