Förläng semesterkänslan

Sätt dig tillrätta, stäng av bruset och koppla på vågskvalpet – eller något av de 16 mentala träningsprogrammen, som är integrerade i återhämtningsfåtöljen. Vår återhämtningsfåtölj, Promas Recovery Edition, är det perfekta verktyget för avkoppling och välbefinnande på arbetsplatsen och ger dig och dina kollegor mer energi på bara 15 minuter.

Sedan starten 2003 har vi hjälpt tusentals kunder att få ner antalet sjukskrivningar, skapa en harmonisk och hälsosam arbetsplats och hitta balans i livet – allt genom vår unika kombination av fysisk- och mental återhämtning. Idag används vår metod i den offentliga och privata sektorn runt om i hela Sverige, och nu har även ni möjligheten att få prova på!

Prova på kostnadsfritt i tre veckor och upplev skillnaden

Häng med – så här går det till!

1. Vi levererar och utbildar

Vi levererar vår återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Vi går vi också igenom hur den fungerar och ger mer information om Promasmetoden®.

2. Ni testar Promasmetoden®

I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att se hur återhämtningen påverkar både er arbetsplats och enskilda individer.

3. Vi utvärderar tillsammans

Tredje veckan utvärderar vi tillsammans. Ni får bland annat en digital enkät att fylla i kring upplevda effekter vilket ger er värdefull information. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket den faktiskt använts på er arbetsplats.