Satsa på återhämtning

4451

Testa kostnadsfritt under tre veckor!

Nytt år och nya möjligheter! Varför inte börja med en som säkerställer att dina medarbetares välmående behålls på en bra nivå och minskar mängden stressrelaterade sjukskrivningar?

Promasmetoden® bygger på mångårig forskning och är framtagen för att ge optimal återhämtning på jobbet. Metoden är utformad kring tre områden; återhämtning, kompetens och uppföljning – där vår återhämtningsfåtölj Promas Recovery Edition spelar en central roll.

Nu kan din arbetsplats utvärdera den under tre veckor, utan att det kostar er något. Ett perfekt tillfälle att se vad återhämtning kan bidra med för er.

Häng med – så här går det till!

1. Vi levererar och utbildar

Vi levererar vår återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Vi går vi också igenom hur den fungerar och ger mer information om Promasmetoden®.

2. Ni testar Promas Recovery Edition

I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att se hur återhämtningen påverkar både er arbetsplats och enskilda individer.

3. Vi utvärderar tillsammans

Tredje veckan utvärderar vi tillsammans. Ni får bland annat en digital enkät att fylla i kring upplevda effekter vilket ger er värdefull information. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket den faktiskt använts på er arbetsplats.

Därför måste du testa

Effekter våra kunder upplever

85%* upplever sig mindre stressade

*Effekter av återhämtning med hjälp av Promas återhämtningsfåtölj. Statistik hämtad ur 900 enkätsvar från 110 olika arbetsplatser

66%* upplever att de är mer avslappnade

*Effekter av återhämtning med hjälp av Promas återhämtningsfåtölj. Statistik hämtad ur 900 enkätsvar från 110 olika arbetsplatser