Återhämtnings­fåtöljen

235

Skapad för bästa möjliga återhämtning

Idag finns mängder av massagefåtöljer på marknaden, men vi tror att långsiktig återhämtning kräver mer än så. Promas återhämtningsfåtölj är en unik svensk innovation där välgörande massage möter mental träning i en smakfull design. Och det krävs bara två klick för att komma igång.

Skandinavisk design

Det ska vara lätt att varva ned och återhämta sig. Därför skapade vi Promas återhämtningsfåtölj – en kvalitetssäkrad produkt, speciellt framtagen för nordiska arbetsplatser och offentliga miljöer. Med skandinavisk design, sett till både utseende och användarvänlighet, får du och dina medarbetare ett ultimat hjälpmedel för återhämtning i vardagen.

15 minuters avslappning

Vi vet att tiden är knapp. Samtliga program i återhämtningsfåtöljen är utformade så att du kan komma ned i varv och samla energi som räcker hela dagen – på bara 15 minuter. Med två klick på den digitala displayen anpassar sig fåtöljen efter din kropp och startar ett massageprogram efter just dina behov. Det innefattar allt från rygg och nacke till benmassage som främjar lymfsystemet och blodcirkulationen. Dessutom får du njuta av välgörande värme, som tillsammans med massage bidrar till en ökad utsöndring av det stresslindrande hormonet oxytocin.

Integrerad mental träning

Det är inte bara kroppen som behöver återhämtning. Samtidigt som du masseras får du även ta del av 17 förinstallerade mentala träningsprogram i olika steg. Programmen är framtagna tillsammans med Lars-Eric Uneståhl, världsledande professor inom mental träning, och hjälper dig med allt från stresshantering till att bryta vanor och bli mer motiverad och effektiv.

Det är dags att ta ett helhetsgrepp kring återhämtning. Med Promasmetoden och återhämtningsfåtöljen får du verktygen till ett långt och hållbart arbetsliv – för både kropp och själ.

Aktiv vila – hemligheten till maximal återhämtning

Till skillnad från vanliga massagestolar ger vår unika kombination av mental träning och massage möjligheten till en aktiv vila. När du slappnar av utan tydligt fokus vandrar tankarna lätt iväg och energiåtgången går upp. I återhämtningsfåtöljen får du istället hjälp att styra dina tankar samtidigt som kroppen slappnar av, vilket gör att du snabbt kan komma ner i varv och få samla maximalt med energi.

6 fördelar med Återhämtningsfåtöljen

Enkelt

Lätt att använda (allt är på svenska!)

Design

Smakfull skandinavisk design

Anpassad

Massage anpassad för din kropp

Utvecklande

Mental träning för personlig utveckling

Energi

Aktiv vila som ger maximal energipåfyllning

Välgörande värme

Värmen i fåtöljen aktiverar oxytocin och förstärker massagens effekter.