Promas söker Hälso / Friskvårdspedagog till Göteborg

Om tjänsten:
Vi söker en hälsopedagog /friskvårdspedagog med några års erfarenhet av arbete mot företag och offentlig sektor. Tjänsten innebär att i nära samarbete med våra kunder utveckla nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten innebär också att genomföra hälsokartläggningar, rapportåterkoppling hos kund, utbildningar och föreläsningar i syfte att öka hälsokompetensen i våra kundföretag.

Kompetenskrav:
Du har högskoleutbildning som hälsopedagog eller friskvårdspedagog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och utbildning i metoden hälsoprofil bedömning eller liknande analysverktyg/hälsokartläggningar. Erfarenhet av eller utbildningar inom mental träning är ett plus då vårt koncept bygger på metoder som är utvecklade av Lars-Eric Uneståhl.

Viktiga egenskaper:
Du värdesätter och arbetar med en hög servicenivå. Du är bra på att behålla och utveckla relationer och sätter kunden i centrum. Du skall tycka om att jobba i team. Du är entusiastisk, kreativ och har en stor portion empati samt har intresse för individen, gruppen och organisationen.

Rekrytering sker löpande och du är välkommen med din ansökan, CV och ett personligt brev till:
Ansök här!

Sista ansökningsdag: 2016-04-14
Körkort: B
Varaktighet, arbetstid: Tillsvidare, Heltid

Hur är det att jobba på Promas?

Hej Pär, hur är det att jobba på Promas?

Hej! Framförallt är det fantastiskt att ha möjlighet att hjälpa människor att förändra sin hälsa och sina liv till det bättre.

Läs mer »»

By |2017-06-22T07:44:00+00:00onsdag, mars 16, 2016|