Roadtrip med Annelie Pompe och Peter Währborg april-2018

PROMAS Roadtrip: FRÅN BOTTEN TILL TOPPEN!

3 föreläsningar av experter som konkretiserar i det glödheta ämnet, vår hälsa.

Annelie Pompe och Peter Währborg bjuder på en mix av beundransvärd och extremsport och gedigen forskarkunskap!

Båda finns på plats, tillsammans med PROMAS duktiga Hälsoutvecklare i Lund, Stockholm och Göteborg i april 2018.

Anmäl dig nu till denna halvdag fylld med inspiration och motivation, anmälan görs nedan.

Lund 24 april
Stockholm 25 april
Göteborg 26 april

Annelie Pompe – Fridykare, bergsklättrare, extremsportare, föreläsare och inspiratör.

En föreläsning med Annelie Pompe är som ett äventyr i sig. Oavsett om det handlar om motivation, målsättning, mental träning eller att hålla andan rycks deltagarna med av fängslande storytelling.

Annelie Pompe är göteborgstjejen som bokstavligen gick totalt till botten och sedan till toppen. Som fridykare satte hon världsrekordet med ett dyk till 126 meter. Därefter gick hon till toppen på Mount Everest.

Med hjälp av fantastiska bilder och filmklipp berättar Annelie om sina äventyr och väver samman dem med olika teman. Hon drar ofta paralleller till ledarskap, att leda sig själv, passion, motivation, mod, rädslor och riskhantering, målfokusering och hur man mentalt tar sig igenom svåra omständigheter, förändringar och utmaningar. Hon varvar kunskap med personliga anekdoter och äventyr på ett äkta och naturligt sätt som trollbinder.

Peter Währborg – Professor, forskare, överläkare och tidigare chef för institutet för Stressmedicin i Göteborg.

Peter presenterar, på sitt humoristiska sätt, om nya slutsatser och kunskaper om vår hälsa.

Peter berättar om hur vi vanligtvis har tänkt och hur vi istället bör tänka framöver om vår hälsa på arbetsplatsen. Vad är utgångspunkten för en miljö där vi kan må gott, utvecklas och vara produktiva på ett bra sätt? Vad är effektvinsterna med detta nya synsätt?

Föreläsningen vänder sig till dig som är ledare, chef eller annan beslutsfattare och till dig medarbetare/människa som vill öka kännedomen om stresshantering och vad vinsterna är med ett nytt synsätt.

Peter Engstrand föreläser hos Promas okt-2017

Peter Engstrand – Hälsoutvecklare på Promas

Peter Engstrand beskriver hur olika sätt att vara och organisera sig påverkar mig själv och andra i min omgivning. Vilket beteende och förhållningssätt hjälper mig från botten till toppen?

Den arbetsgivare som inser att hälsa och välmående är en kulturell fråga på arbetsplatsen har kommit långt i det moderna ledarskapet.

Hälsa lyfts upp på den dagliga agendan, man budgeterar och införskaffar ökad hälsokompetens, i syfte att säkerställa friska medarbetare för en produktiv och lönsam organisation.

Anmäl dig här, vi finns på följande orter:

Lund 24 april
Stockholm 25 april
Göteborg 26 april
By |2018-09-13T09:49:16+00:00lördag, mars 17, 2018|