Promas börjar samarbeta med Unestål Education

I en ostadig värld av förändring och utmaning är människan den viktigaste resursen. Att människan mår bra, och därför också presterar bra, är avgörande för både individen och företaget. Vi är därför glada att kunna berätta om samarbetet mellan Promas och  Unestål Education som inletts med syfte att leverera välmående och friska arbetsplatser genom både Promas återhämtningsfåtölj och utbildningar inom hälsa och mental träning.

Vi är stolta över att berätta om vårt samarbete som inleddes under högtidliga former i september.      

Image

Vad innebär det för kunderna?

Samarbetet innebär att Promas kunder nu får tillgång till ett mycket bredare utbildningsutbud, tillgång till Unestål Educations nätverk av utbildningspersonal och mentala tränare. Samtidigt får Unestål Educations kunder möjligheten att på ett förmånligt sätt ta del av Promas koncept och återhämtningsfåtöljen på sina arbetsplatser och organisationer.

Vilka är vi?

Promas har 17 års erfarenhet av att hjälpa människor att må och prestera bättre på arbetet. Med hjälp av ett unikt verktyg som kombinerar massage med mental styrketräning skapar vi en varaktig och positiv effekt på stressnivåer och förmåga att hantera inre och yttre utmaningar. Under 2020 har Promas tagit stora kliv framåt för att digitalisera och förbättra sina tjänster och möta de nya kraven på digital flexibilitet.

Unestål Education är troligen marknadens äldsta och mest etablerade företag inom utbildning i mental träning, coaching och kommunikation. Över 50 års erfarenhet av utbildning och forskning kring den mentala träningen har skapat välbeprövade metoder, och modeller som är effektiva och ger excellenta resultat. Vår vision är utbildning och träning för en bättre värld.

Lars-Eric Uneståhl som forskat och arbetat med mental träning är en av fyra forskare som sitter med i Promas forskningsråd och driver utvecklingen även för framtiden.

Klicka här för att gå till Unestål Education

För information och frågor om samarbetet kontakta:

Promas
Ronnie Persson, VD
Ronnie.persson@promas.se,
070-585 29 00

Unestål Education
Monika Morling, verksamhetschef
monika@unestal.se 
070-751 57 95
www.unestaleducation.se