Promas välkomnar nya stjärnförmågor!

PROMAS växer och är fantastiskt glada över att presentera nya stjärnförmågor som platsar i vårt härliga gäng. Våra nya medarbetare tillför ytterligare kunskaper och erfarenheter som sporrar PROMAS till fortsatt utveckling och som kommer till nytta för våra kunder och samarbetspartners.

Varmt välkomna alla!

Vill du bli en i vårt gäng på Promas? Läs mer om vilka lediga tjänster vi har för tillfället:
Lediga jobb
Mattias Borg, Säljare i Stockholm – maj 2017.
Jag är en glad kille från lilla byn Bergsjö i Hälsingland. Där vävs man fort i antingen åker slalom eller spelar fotboll eller åker EPA-traktor (det finns lite annat också ?). Jag föll för de två förstnämnda där fotbollen fick ta störst plats.
I yngre år reste jag jorden runt och landade ett tag i jobb som Dive Master i Thailand. Därefter har jag gjort många år inom försäljningens tecken b l a som Säljare, Butikschef, Regionsansvarig och Account Manager.
Jag har ett stort engagemang och intresse för Idrott och Hälsa och har studerat till Friskvårdskonsult vid Axelssons, Personlig Tränare och Kostrådgivare vid DS PT School samt Träningsprogrammering vid OPEX (en av de största aktörerna inom CrossFit-världen). Det har lett till att jag dels arbetat som Verksamhetsansvarig/Personlig Tränare och mycket därtill hos CrossFit Uppsala (vilket jag fortfarande skriver individuella träningsprogram för en del klienter för CFUA:as räkning).
Jag är 30 år fyllda och bor i Uppsala tillsammans med min sambo Louise och vår snart 2-åriga son Albin. Vi väntar även ett småsyskon till Albin här under sommaren. Familjen får mycket utrymme i mitt hjärta och liv vilket är fantastiskt och underbart samt träning och hälsa i alla de slag och idrott, främst fotboll och CrossFit.
Christoffer Hedlund, Logistik & Support i Västra Sverige – maj 2017.
Jag har jobbat större delen av mitt yrkesliv inom logistik och montering. Har ett brinnande intresse för teknik.
Jag är väldigt nyfiken på hur tekniska saker fungerar och om det är någonting man kan bygga själv.
Ända sedan jag var liten har jag alltid älskat att skruva i saker. Går något sönder vill jag alltid vara där och försöka laga, eller bara se hur det fungerar.
Som min kära far sa: “Problem är till för att lösas”. Det är något jag bär med mig och tror på. Allt går, bara man vill det tillräckligt mycket.
Som servicetekniker på Promas får jag utlopp för mitt intresse även på jobbet!
Jag har oftast kli i fingrarna, så på fritiden har jag ett projekt där jag ska lära mig att slipa ädelstenar. Men också bygga utrustningen själv.
Jag älskar att tillbringa min lediga tid med min underbara flickvän, hund och två katter.
Fiske på sommaren ligger mig varmt om hjärtat. Inte för att jag är bra på det, men för att jag tycker det är underbart, rogivande och fyller mig med energi.
Robin Johansson, Säljare i Göteborg – maj 2017.
Jag har alltid varit väldigt intresserad utav människor, och att vara tillsammans bland människor. Har alltid gillat att bygga relationer och lära mig nya saker tillsammans med andra. Därför tror jag att Promas är helt rätt ställe för mig, och det känns otroligt inspirerande och motiverande att få arbeta tillsammans med så drivna människor.

Jag kommer senast från Hedin bil där jag jobbade som säljare inom begagnade bilar, dessförinnan jobbade jag under flera år som fiskhandlare parallellt med att jag studerade Offentlig förvaltning på förvaltningshögskolan.

När jag inte är på Promas så sysselsätter jag mig mycket med träning, främst inom bandy då jag älskar att åka skridskor, men också en hel del annat. Hälsa och träning har alltid varit intressant och aktuellt för mig och därför känns det extra roligt att nu få arbeta med att förmedla detta till fler, och visa på hur viktigt det är, och vilken skillnad det gör.

Josefine Jönsson, Hälsoutvecklare i Lund – maj 2017.
Äntligen har jag hittat hem till Promas. Jag är en Skånetös som bor i Helsingborg och som har brunnit för hälsa i hela mitt liv. Och efter en lång elitkarriär i simning med en del SM medaljer i bagaget bestämde jag mig för att Hälsa skulle bli mitt framtida yrkesområde och utbildade mig därför till Hälsopedagog via Göteborgs Universitet och Hälsoprofilsbedömmare via HPI Nordic. Jag brann för Fysisk aktivitet och för att främja mina medmänniskors hälsa och bestämde mig efter studierna att föreläsa och anordna workshops om just hälsa på diverse skolor, idrottsföreningar och företag och kombinerade det tillsammans med en tränarkarriär inom simning samt en säljkarriär inom finans.
Då idrott och utmaningar länge legat mig varmt om hjärtat bytte jag idrottsbana och hamnade inte så långt därefter i Svenska Drakbåtslandslaget där jag var med och paddlade hem både EM guld och VM silver. Då jag vet att man kan klara vad man vill så länge man bestämmer sig för det och är beredd att jobba hårt för att nå sitt mål, försöker jag motivera mina medmänniskor runtomkring mig till en hälsofrämjande vardag.
Som ni förstår är idrott en stor del av mitt liv och jag tackar aldrig nej till en utmaning. Förutom idrott är fotografering och målning en stor passion för mig, där jag kan slappna av och fina ny energi.
Jag ser fram emot en utvecklingsresa med mina drivna kollegor på Promas och tror att 2017 kommer bli ett år i Hälsans tecken.

Malin Schramm, Säljare i Skåne – april 2017.

Min roll på Promas är som hittat. Jag har lång erfarenhet av försäljning bakom mig, har studerat business management och strategiskt sälj och brinner personligen för hälsa och välmående. Framför allt med att kunna bidra med att hjälpa andra att finna rätt väg och en trivsam miljö för både kropp och själ.

Jag har jobbat i många år inom skönhetsbranschen så nu föll det sig väl att börja jobba med skönhet på insidan. Ett mantra jag bär med mig är att ”ingenting är omöjligt”- och på vägen dit se till att ha jäkligt roligt och sprid energi till din omgivning för du får det tillbaka.

Jag bor nere i Helsingborg med min familj och har nyligen startat nytt projekt i livet som kallas trädgård, himla kul ! Utöver det så tränar jag fotboll och har gjort i princip hela livet. På fotbollsplanen hämtar jag kraft och energi och har siktet mot mål !

Anna Roo, Hälsoutvecklare/Säljare i Stockholm – mars-2017

I grunden har jag en utbildning till Hälsoutvecklare för Arbetslivet från 2007, som passar väl ihop med min roll på Promas. Tidigare har jag på olika sätt arbetat med hälsa och välmående. Under några år som tränare, coach och utbildare på en träningskedja. Jag har också haft eget företag med kostrådgivning och massage under en period. Därefter tog jag chansen att jobba mer mot arbetsplatser med hälsosamtal och hälsotester, föreläsningar och kundkontakter under ytterligare några år.

Jag är uppvuxen i Bålsta och har nyligen köpt radhus där med sambon Niclas.  På fritiden är jag även gärna i stallet eller uppe på hästryggen, tränar lite lagom 3 varierade pass i veckan. Gillar att vara utomhus sommar som vinter, skidåkning på vatten eller på snö (utför) är till exempel himla kul ?

Robert Korén, Logistik & Support i Västra Sverige – februari 2017.

”Logistiker med ett enormt driv”
Som person är jag ambitiös, ödmjuk och tycker om att tänka utanför ”boxen”.
Det har gått ca 17 år sedan jag tog mina första steg inom logistik/service branschen och trivs väldigt väl.
Sökte mig till Promas då mina kunskaper verkligen kommer till stor nytta samt att hälsa och välmående står mig varmt om hjärtat.
Utanför arbetslivet så umgås jag så mycket jag kan med min underbara familj.
Har ett enormt filmintresse och senaste projektet i huset var att bygga en egen biograf;-)
Naturen, resor och fiske är aktiviteter som får mig att koppla av…..

Patricia Jönsson, Säljare i Göteborg – januari 2017.

Jag är en 27 år gammal tjej som älskar att njuta av livet. Nyckeln till att kunna göra detta är att må bra i kropp och knopp. Jag har hittat fullständigt rätt i arbetslivet och ser det som en ynnest att hjälpa människor till ett bättre välmående. De flesta beskriver mig som en energifylld, positiv och idérik person som gillar att hålla många bollar i luften. För att orka och hålla kreativiteten uppe laddar jag batterierna hos familj, vänner och på fotbollsplanen. Jag älskar att upptäcka nya saker och är nyfiken på allt vad livet har att erbjuda. Med rätt mind set tror jag att man kan ta sig hur långt som helst och lite till. Det gäller att skapa rätt förutsättningar, ge tillfälle för lugn och reflektion för att sedan kunna blomma!

Jag ser fram emot en lång resa med Promas och är stolt över att vara en del av detta fantastiska gäng av hälsoinspiratörer, hälsoutvecklare , forskare och visionärer!

By |2017-06-22T07:43:57+00:00fredag, maj 12, 2017|