Webbinarier

559NULL NULL

Kostnadsfria verktyg för självutveckling

Med jämna mellanrum bjuder vi på Promas in till våra populära webbinarier, där du får ta del av spännande föreläsningar om bland annat ledarskap – helt gratis.

Här hittar du alla kommande webbinarier


15 oktober – Kl.08.15-08.55

Mental träning för alla – hela livet.

 

Vilka är fördelarna med att ha mental träning som en livslång följeslagare som kan påverka och utveckla alla delar i ditt liv?

 

Under detta webbinarium har du möjlighet att lyssna till den mentala träningens grundare Lars-Eric Uneståhl. Han kommer berätta om hur den mentala träningen startade med prestation och idrott, men har utvecklats att även gynna andra delar i livet som välmående, välbefinnande, tillfredställelse och glädje. Vilka av dessa delarna skulle du vilja utveckla?

 

Det är en oerhörd förmån att få marineras med all kunskap och kompetens som Lars-Eric innehar efter 50 års forskning i ämnet. Passa på att anmäl dig på direkten!

Registrera dig här

26 november – Kl.08.15-08.55

Den 8 november lanserar Promas sin nya onlineutbildning

”Optimal återhämtning på jobbet”

Detta vill vi såklart berätta mer om och visa upp den fina utbildningen live. Därför får du nu möjlighet att lära dig mer om vad utbildningen innehåller, hur du genomför den samt vilka effekter du kan få.

Monika Morling, VC på Unestål Education, kommer att guida oss runt i utbildningen och kanske kommer hon även berätta om ett fint lanseringserbjudande som du kan nyttja på din arbetsplats.

Registrera dig här