Nov 2019 - 184 MIL AV TILLIT

I höstas bjöd vi in till en förmiddag med Kristina Paltén om
att våga förverkliga sina drömmar och viljan att påverka sin omvärld.

I vår kommer vi också bjuda in till ett öppet event med spännande föreläsningar, mer information kommer inom kort så håll ögonen öppna!

Image

Ensam genom Iran – 184 mil av tillit

I en tid när det mesta med Mellanöstern förknippas med problem och konflikter snörde
Kristina Paltén på sig löparskorna och korsade Iran, en sträcka på 1840 kilometer. Syftet var att utmana sina egna fördomar och att verka för en värld av tillit. Med svenska flaggan fladdrande från en cykelpinne sprang Kristina genom små byar där knappt någon västerländsk turist satt sin fot. Hon sov hemma hos familjer, hamnade i iransk TV, blev stoppad av en ilsken polis, välsignad av en mulla och intervjuad av Iranska revolutionsgardet.

Många tog del av Kristinas fantastiska berättelse och lät sig inspireras av hennes utmaningar och oförglömliga möten med människor i en annan del av världen. Utvärderingen efter föreläsningen visade att ni verkligen uppskattade dagen och gärna kommer tillbaka till våra event!

Tillit – ett vinnande förhållningssätt

Är det viktigt med tillit för att få en välmående och fungerande arbetsplats? För oss människor är det hälsofrämjande att känna tillit till varandra. När vi känner tillit så vågar vi ge och ta ansvar, det blir då gynnsamma förutsättningar på arbetsplatsen för en främjande ansvarskultur.

Promas medarbetare, Frida Östberg, föreläser om ansvarskultur och fokuserar bland annat på eget ansvar, nyfikenhet, viljan att lyckas, värderingar, gemensamma mål och riktlinjer, gemensam framgång och laget före jaget.

Kristina Paltén

Kristina Paltén är äventyrare, ultralöpare, föredragshållare, coach och författare. Hon är den första kvinnan att springa ensam genom Iran, en sträcka på 1 840 kilometer. Kristina är civilingenjör i materialfysik och har 18 års erfarenhet som projektledare och chef.

Frida Östberg

Frida Östberg - Diamantbollen vinnare 2008 och fotbollsproffs med erfarenhet av VM, EM och OS i plural. Fyra Champions league finaler, fem SM-guld och totalt 78 landskamper med Svenska Damlandslaget. Frida har många års erfarenhet av mental träning, både på planen och i organisationer.