Ge medarbetarna årets bästa julklapp

6778

Optimal återhämtning på jobbet är den bästa julklapp du kan ge dina anställda. En julklapp som ni kan njuta av även nästa år! Med Promasmetoden® får ni inte bara skön återhämtning för stunden utan även ett effektivt redskap för proaktivt hälsoarbete över lång tid.

Effekter våra kunder upplever

85%* upplever sig mindre stressade

*Effekter av återhämtning med hjälp av Promas återhämtningsfåtölj. Statistik hämtad ur 900 enkätsvar från 110 olika arbetsplatser

Resultat & effekter

Effekter våra kunder upplever

66%* upplever att de är mer avslappnade

*Effekter av återhämtning med hjälp av Promas återhämtningsfåtölj. Statistik hämtad ur 900 enkätsvar från 110 olika arbetsplatser

Resultat & effekter

Promasmetoden®

Återhämtning på arbetsplatsen har aldrig varit viktigare. Att investera i effektiva och välmående medarbetare lönar sig, oavsett bransch eller storlek på arbetsplats. Promasmetoden bygger på mångårig forskning och är framtagen för att ge optimal återhämtning på jobbet. Metoden är utformad kring tre områden; återhämtning, kompetens och uppföljning.

 

Promas Recovery Edition

Återhämtningsfåtölj Promas Recovery Edition är en unik svensk innovation, framtagen i nära samarbete med forskarna Lars-Eric Uneståhl och Kerstin Uvnäs Moberg. I vår Recovery Edition får du både välvårdade massage med fokus på oxytocin och mental träning i världsklass vilket ger dig en effektiv återhämtning – på bara 15 minuter!

Hör av dig!

Skaffar du Promas återhämtningsfåtölj nu får ni möjlighet att njuta av den direkt men skjuta fram första betalningen till sommaren. Betalningen sker kvartalsvis, med start 1 juli 2024. Hyran beror på avtalslängd och vad som ska ingå. Hör av dig idag och berättar vi mer!

Häng med – så här går det till!

1. Vi levererar och utbildar

Vi levererar vår återhämtningsfåtölj med integrerad mental träning och massage med fokus på oxytocin till er arbetsplats. Tillsammans går vi igenom hur den fungerar och ger mer information om Promasmetoden®.

2. Ni återhämtar er med promasmetoden

I Promasmetoden® har återhämtningsfåtöljen en central roll. Ni har nu möjlighet att använda återhämtningen som en proaktiv insats på  er arbetsplats.

3. Vi utvärderar tillsammans

Vi utvärderar var Promasmetoden och återhämtningsfåtöljen har haft för effekt på er arbetsplats. Ni får bland annat en digital enkät som visar effekter och resultat av återhämtningen. Dessutom tittar vi på nyttjandegraden, det vill säga hur mycket återhämtningsfåtöljen faktiskt använts.