Kan välmående verkligen öka ett företags produktivitet?

Promas Roadtrip presenterar 3 föreläsningar som inspirerar och konkretiserar i ämnen som  är brännheta.

Christina Stielli, Kerstin Uvnäs Moberg och Peter Engstrand finns på plats i Stockholm, Lund och Göteborg i oktober 2017!

Anmäl dig nu till denna halvdag fylld med inspiration och motivation, anmälan görs nedan.

Stockholm 17 okt
Lund 18 okt
Göteborg 19 okt
Christina Stielli föreläser hos Promas okt-2017

Christina Stielli är en raket på föreläsarhimlen. Efter utnämningen till Årets Kvinnliga Talare två år i rad har fler och fler fått upp ögonen för henne och hennes motivationsskapande och underhållande föreläsningar.

Arbetsglädje? JA TACK!

En lustfylld föreläsning om kommunikation, medarbetarskap och arbetsglädje.

Kerstin Uvnäs Moberg, läkare och professor och som är pionjär inom forskning om oxytocin, kroppens egna, välbefinnande hormon!

Hur kan massage och beröring reducera stress?

Kerstin Uvnäs Moberg föreläser hos Promas okt-2017

Kerstins upptäckter med oxytocinets positiva effekter har lett till att man nu försöker utveckla oxytocin till ett läkemedel som en del av behandlingen vid ångest, oro, stress och depression. Genom avslappnande massage frigörs hormonet maximalt och grundspänningen sänks.

Idag är Kerstin Uvnäs Moberg en populär föreläsare med uppdrag över hela världen. Hon har skrivit ett flertal vetenskapliga artiklar och böcker  om oxytocin som översatts till flera språk.

Peter Engstrand föreläser hos Promas okt-2017

Ledarskapets nyckel till framgångsrikt team!

Peter Engstrand, Hälsoutvecklare på Promas, coachar företag och chefsgrupper i hur ledarskapet kan prioritera välmående medarbetare.

Den arbetsgivare som inser att hälsa och välmående är en kulturell fråga på arbetsplatsen har kommit långt i det moderna ledarskapet.

Hälsa lyfts upp på den dagliga agendan, man budgeterar och införskaffar ökad hälsokompetens, i syfte att säkerställa friska medarbetare för en produktiv och lönsam organisation.

Anmäl dig här, vi finns på följande orter:

Stockholm 17 okt
Lund 18 okt
Göteborg 19 okt
By | 2017-06-26T13:51:25+00:00 onsdag, mars 1, 2017|