PROMAS växer och är fantastiskt glada över att presentera nya stjärnförmågor som platsar i vårt härliga gäng. Våra nya medarbetare tillför ytterligare kunskaper och erfarenheter som sporrar PROMAS till fortsatt utveckling och som kommer till nytta för våra kunder och samarbetspartners.

Varmt välkomna alla!

Lediga jobb
Josefine Jönsson, Hälsoutvecklare i Lund – maj 2017.
Äntligen har jag hittat hem till Promas. Jag är en Skånetös som bor i Helsingborg och som har brunnit för hälsa i hela mitt liv. Och efter en lång elitkarriär i simning med en del SM medaljer i bagaget bestämde jag mig för att Hälsa skulle bli mitt framtida yrkesområde och utbildade mig därför till Hälsopedagog via Göteborgs Universitet och Hälsoprofilsbedömmare via HPI Nordic. Jag brann för Fysisk aktivitet och för att främja mina medmänniskors hälsa och bestämde mig efter studierna att föreläsa och anordna workshops om just hälsa på diverse skolor, idrottsföreningar och företag och kombinerade det tillsammans med en tränarkarriär inom simning samt en säljkarriär inom finans.
Då idrott och utmaningar länge legat mig varmt om hjärtat bytte jag idrottsbana och hamnade inte så långt därefter i Svenska Drakbåtslandslaget där jag var med och paddlade hem både EM guld och VM silver. Då jag vet att man kan klara vad man vill så länge man bestämmer sig för det och är beredd att jobba hårt för att nå sitt mål, försöker jag motivera mina medmänniskor runtomkring mig till en hälsofrämjande vardag.
Som ni förstår är idrott en stor del av mitt liv och jag tackar aldrig nej till en utmaning. Förutom idrott är fotografering och målning en stor passion för mig, där jag kan slappna av och fina ny energi.
Jag ser fram emot en utvecklingsresa med mina drivna kollegor på Promas och tror att 2017 kommer bli ett år i Hälsans tecken.

Malin Schramm, Säljare i Skåne – april 2017.

Min roll på Promas är som hittat. Jag har lång erfarenhet av försäljning bakom mig, har studerat business management och strategiskt sälj och brinner personligen för hälsa och välmående. Framför allt med att kunna bidra med att hjälpa andra att finna rätt väg och en trivsam miljö för både kropp och själ.

Jag har jobbat i många år inom skönhetsbranschen så nu föll det sig väl att börja jobba med skönhet på insidan. Ett mantra jag bär med mig är att ”ingenting är omöjligt”- och på vägen dit se till att ha jäkligt roligt och sprid energi till din omgivning för du får det tillbaka.

Jag bor nere i Helsingborg med min familj och har nyligen startat nytt projekt i livet som kallas trädgård, himla kul ! Utöver det så tränar jag fotboll och har gjort i princip hela livet. På fotbollsplanen hämtar jag kraft och energi och har siktet mot mål !

Anna Roo, Hälsoutvecklare/Säljare i Stockholm – mars-2017

I grunden har jag en utbildning till Hälsoutvecklare för Arbetslivet från 2007, som passar väl ihop med min roll på Promas. Tidigare har jag på olika sätt arbetat med hälsa och välmående. Under några år som tränare, coach och utbildare på en träningskedja. Jag har också haft eget företag med kostrådgivning och massage under en period. Därefter tog jag chansen att jobba mer mot arbetsplatser med hälsosamtal och hälsotester, föreläsningar och kundkontakter under ytterligare några år.

Jag är uppvuxen i Bålsta och har nyligen köpt radhus där med sambon Niclas.  På fritiden är jag även gärna i stallet eller uppe på hästryggen, tränar lite lagom 3 varierade pass i veckan. Gillar att vara utomhus sommar som vinter, skidåkning på vatten eller på snö (utför) är till exempel himla kul 😊

Robert Korén, Logistik & Support – februari 2017.

”Logistiker med ett enormt driv”
Som person är jag ambitiös, ödmjuk och tycker om att tänka utanför ”boxen”.
Det har gått ca 17 år sedan jag tog mina första steg inom logistik/service branschen och trivs väldigt väl.
Sökte mig till Promas då mina kunskaper verkligen kommer till stor nytta samt att hälsa och välmående står mig varmt om hjärtat.
Utanför arbetslivet så umgås jag så mycket jag kan med min underbara familj.
Har ett enormt filmintresse och senaste projektet i huset var att bygga en egen biograf;-)
Naturen, resor och fiske är aktiviteter som får mig att koppla av…..

Patricia Jönsson, Säljare i Göteborg – januari 2017.

Jag är en 27 år gammal tjej som älskar att njuta av livet. Nyckeln till att kunna göra detta är att må bra i kropp och knopp. Jag har hittat fullständigt rätt i arbetslivet och ser det som en ynnest att hjälpa människor till ett bättre välmående. De flesta beskriver mig som en energifylld, positiv och idérik person som gillar att hålla många bollar i luften. För att orka och hålla kreativiteten uppe laddar jag batterierna hos familj, vänner och på fotbollsplanen. Jag älskar att upptäcka nya saker och är nyfiken på allt vad livet har att erbjuda. Med rätt mind set tror jag att man kan ta sig hur långt som helst och lite till. Det gäller att skapa rätt förutsättningar, ge tillfälle för lugn och reflektion för att sedan kunna blomma!

Jag ser fram emot en lång resa med Promas och är stolt över att vara en del av detta fantastiska gäng av hälsoinspiratörer, hälsoutvecklare , forskare och visionärer!